Battlefield-utviklerne fikk trolig AMDs superhemmelige toppkort…

AMDs toppkort er enda ikke lansert, men testes nok av spillutviklere i hele verden i skrivende stund - i hvert fall toppstudioene.
AMDs toppkort er enda ikke lansert, men testes nok av spillutviklere i hele verden i skrivende stund - i hvert fall toppstudioene.

Toppkortet til AMD med Fiji-arkitektur (de har allerede lansert Radeon R9 Fury X, R9 Fury og R9 Nano med Fiji), lar vente på seg.

Les også: Dypdykk: DirectX 12 – derfor blir spill-maskinen din mye fetere neste år.

Heftig Star Wars-grafikk
Men superkortet er ikke langt unna at selskapet ikke har sendt testenheter til utviklere, deriblant Dice, som har blitt store med sin fenomenale grafikkmotor Frostbite – 3.0 gir liv til Star Wars: Battlefront.

Annonse

Selvsagt står de blant de første i køen, ikke minst fordi de backes opp av EA.

Kjøleren gikk til…
Nå er det ikke 100 prosent bekreftet at det er AMDs kommende toppkort det er snakk om (det er uansett for tidlig for Nvidia), men teknisk sjef Johan Andersson fra Dice, røper at han fikk inn et kort som ikke fungerte helt etter planen:

Dette styrker teorien
«En annen grunn til at dette trolig er snakk om AMDs kommende flaggskip er fordi det ikke foreligger informasjon andre steder om et ikke-lansert skjermkort med integrert vannkjøler, hverken fra AMD eller Nvidia,» forklarer Sweclockers.

Nå kan det jo tenke seg at testkortet er utstyrt med super-kjøling for å teste overklokkingsmulighetene, men det er et faktum at samme utvikler har snakket om ikke-lanserte AMD-skjermkort tidligere.

 

Kilde:
Sweclockers

Annonse
Annonse