– Windows 10 vil ikke bli oppdatert like ofte som lovet

Windows 10 blir kanskje ikke oppdatert like ofte som Microsoft planlagt.
Windows 10 blir kanskje ikke oppdatert like ofte som Microsoft planlagt.

Windows 10 er den siste, store oppgraderingen til Windows som vi er kjent med.

Nedjusterer
Microsoft forteller at de i stedet for å slippe nye versjoner hvert tredje år, kommer de heller til å slippe flere oppdateringer til Windows årlig. Disse oppdateringene vil inneholde nye funksjoner og forbedringer.

Tidligere har selskapet uttalt at de vil slippe oppdateringene tre ganger i året, men sitater fra en Gartner-analytiker og nye uttalelser fra selskapet selv, tyder på at frekvensen blir nedjustert til to. I hvert fall i starten.

Annonse

«Oppgradering: En ny Windows 10-lansering inneholder nye funksjoner og forbedringer, blir lansert to til tre ganger i året», står det på Microsofts hjemmesider.

Kommer omsider dit
I tillegg uttaler Gartner-analytikeren Steven Kleynhans følgende til IDG.

– Det er én sak å si tre ganger i året, men det er annen sak å faktisk gjennomføre det.

Nylig lanserte Microsoft den første store oppdateringen til Windows 10 siden lanseringen i slutten av juli. Neste store oppdatering er ikke planlagt før til sommeren, det vil si om over seks måneder.

– Realistisk sett kommer vi til å se to oppgraderinger i løpet av det første året. Microsoft kommer til å justere sine prosesser de første årene, men jeg tror de omsider vil nå tre i året, avslutter Kleynhans.

Les også: Oppdater Windows 10 i dag og last ned tiern til Xbox One.

 

Kilder:
IDG, Microsoft

Annonse
Annonse