Messenger blir mer og mer lik Snapchat.
Messenger blir mer og mer lik Snapchat.

Annonse


Facebook utfordrer Snapchat nok en gang

Facebook virker å være lite fornøyd med at Snapchat har tatt en stor del av kaka når det kommer til meldingsplattformer.

Selvdestruksjon
Brukere av den franske Messenger-appen har nå observert en ny funksjon i appen: et timeglass øverst i det høyre hjørnet. Når man trykker på timeglasset konfigureres meldingen til å slettes om én time.

«Vi starter en test i Frankrike der brukerne kan sende meldinger som forsvinner etter én time. Meldinger som forsvinner etter én time gir en ny og morsom måte å kommunisere på via Messenger», uttaler en talsperson fra selskapet.

Engadget skriver at Facebook tester denne nye funksjonen kun i Frankrike og at den kan rulles ut til alle hvis den blir populær nok.

Annonse


Andre varianter
I fjor lanserte Facebook en annen Snapchat-konkurrent, nemlig Slingshot, og det spesielle med denne appen var at personen som mottar meldingen ikke vil kunne se den før han eller hun sender deg noe i retur.

For et par år siden prøvde også Facebook å kjøpe opp Snapchat, men sistnevntes sjef, Evan Spiegel, avviste budet på 3 milliarder dollar.

 

Kilde:
Engadget

Annonse