Også konsollspillerne får Blizzards kommende storspill

Lucio er en av karakterene i Overwatch.
Lucio er en av karakterene i Overwatch.

Tidligere denne uken skrev vi om Blizzard kommende skytespill, Overwatch, som ble skrytt opp i skyene.

Konsoll også
Hvis du er konsollspiller og syns spillet ser lovende ut, men ble skuffet over at spillet tilsynelatende var PC-eksklusivt, kan du puste lettet ut.

Blizzard bekrefter på Battle.net-siden til Overwatch at spillet også kommer til Xbox One og PlayStation 4. Lanseringsdato er ennå ukjent, men utviklerne skriver at spillet lanseres «21. juni eller tidligere».

Annonse

Mye skryt
I omtalen skriver Kotakus Yannick LeJacq at han ikke kan huske sist han har var så opprømt for et nytt spill. Han nevner Heros of the Storm som spillet som kommer nærmest

– Jeg har spilt det i tre dager nå og jeg ser så mye potensial, skrev Lejacq.

Kongen på haugen
I de fleste spillmodusene handler det om å kontrollere ulike mål på kartet, typisk «Kongen på haugen»-modus også kjent som «King of the hill».

Spillet ble først annonsert under Blizzcon-messen i 2014, og ble da omtalt av Kotaku som et «lagbasert flerspillerspill» og «spiller mot spiller med unike karakterklasser, veldig likt Team Fortress 2».

Lejacq skriver at Overwatch fortsatt har disse likhetstrekkene, men at det har flere elementer fra MOBA-sjangeren (Massive Online Battle Arena).

Les også: Starcraft, Diablo II og Warcraft III kommer i HD-versjoner til Windows 10 og Mac.

 

Kilde:
Gamespot

Annonse
Annonse