Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nintendo skal avsløre sitt første mobilspill i morgen

Spill: Dette blir spennende.

Nintendo-sjef Tatsumi Kimishama har avslørt at selskapet skal snakke om sitt første mobilspill i morgen.

I morgen får vi vite mer
Avsløringen kom samtidig med at Nintendo la frem sine kvartalstall (Wii U salget er noe opp). Nintendo har skrevet under en avtale med mobil-utviklerne DeNA om å produsere det første Nintendo-lisensiert spillene til en smartmobil.

Nintendo lager ikke spillene alene (det skal være snakk om kjente Nintendo-verdener spillene skal være basert på), men vi vet at et selskap som Nintendo definitivt har en finger med i spillet når de lisensierer, spesielt når det er det første mobilspillet fra dem.

Samtidig skal vi ikke glemme at de også jobber med sin neste-generasjons-konsoll med kodenavnet NX. Vi får snart vite detaljer om denne konsollen. Det ble tidligere spekulert i at denne skulle kjøre med Android som motor, noe Nintendo tilbakebeviste kjapt.

 

Kilder:
Neowin
The Wall Street Journal (betalingsmur)

Stikkord: nintendo, Spill