Syv ansatte i Harmonix har lagt ut falske anmeldelser av Rock Band 4 på Amazon.
Syv ansatte i Harmonix har lagt ut falske anmeldelser av Rock Band 4 på Amazon.

Annonse


Nok en avsløring om falske anmeldelser på Amazon

Den siste tiden er det dukket opp flere og flere avsløringer om falske anmeldelser på Amazon.

Ansatte i studioet
Nå viser det seg at ansatte i Harmonix, som utvikler musikkspillet Rock Band 4, har lagt ut falske spillanmeldelser på Amazon.

Det var en oppmerksom Reddit-bruker som først la merke til anmeldelsene som han først trodde bare var et par stykker, men det viste seg at syv ansatte i Harmonix har lagt ut positive anmeldelser om Rock Band 4.

Fjernes eller redigeres
Harmonix har nå gått ut og bekreftet at det er ansatte som har lagt ut de falske anmeldelsene, men at det er gjort på eget initiativ og ikke på oppfordring fra selskapet.

Annonse


– Vi har bedt om at eksisterende anmeldelser vil bli redigert så andre kan se at de er fra Harmonix-ansatte, eller at de vil bli fjernet fra siden, uttaler Harmonix til Eurogamer.

Spillstudioet legger til at de tror at anmeldelsene lagt ut av de ansatte var ærlige og ikke hadde onde hensikter, men at de som selskap ikke tror at det er riktig fremgangsmåte.

Tidligere denne uken kom det frem at Amazon saksøker 1114 personer som beskyldes for å selge falske produktanmeldelser til selgere på Amazon.com.

Les også: Tidligere i år ble Amazon beskyldt for å spionere på anmeldere.

 

Kilder:
Eurogamer, Reddit