Facebook-appen til iPhone har en feil som tapper batteriet kjappere enn vanlig.
Facebook-appen til iPhone har en feil som tapper batteriet kjappere enn vanlig.

Annonse


Facebook spiser iPhone-batteriet ditt

Facebook bekrefter at en feil i appen deres til iOS bruker for mye strøm.

-Vi jobber med en oppdatering
Dette selv om appen ikke er satt opp til å automatisk oppdatere seg i bakgrunnen. Nå lover Facebook forbedringer:

«Vi har fått rapporter om at folk opplever batteriproblemer med iOS-appen vår. Vi prøver å finne ut av problemet, og håper å ha en feilretting på plass fort», forklarer en talsperson for selskapet til TechCrunch.

Avslørte batteribruken
Det var Circa-grunder (nyhets-app) Matt Galligan som satte søkelyset på problemet etter at han fant ut at appen brukte 15 prosent av all tilgjenglig batterikapasitet i løpet av en uke.

Annonse
Dette med bakgrunnsoppdateringer deaktivert.

Nekter å gi seg
«Fordi appen ikke sover skikkelig når jeg trykker hjemknappen, fortsetter den å tappe batteriet. Appen holder seg selv gående dobbelt så mye lenger enn jeg har brukt den», blogget Galligan.

Vi har siden lanseringen i USA testet iPhone 6s Plus. I løpet av syv dager står den for 13 prosent av all batteribruk (1,7 timer aktiv, 8,8 timer i bakgrunnen). Dette med oppdateringer aktivert i bakgrunnen.

Slik gjør du batterilevetiden bedre
Synes du Facebook-appen bruker for mye batteri, eller bare vil være på den sikre siden, kan du deaktivere Facebook bakgrunnsoppdateringer fra «Generelt» -> «Bakgrunnoppdateringer» og deaktivere Facebook-bryteren.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse