Facebook slipper nye reaksjonsknapper.
Facebook slipper nye reaksjonsknapper.

Annonse


Ingen tommel ned fra Facebook

Kanskje ikke så uventet ble det aldri noen «misliker-knapp» på Facebook, men nå kommer de nye uttrykksikonene.

Reaksjonsknapper
De blir nå testet ut på brukere i Irland og Spania, og Mark Zuckerberg forteller at de nye ikonene gir flere måter å uttrykke seg på.

Når man trykker og holder på liker-knappen, får man opp en rad med med nye ikoner du kan bruke i stedet for den vanlige tommelen opp: Like, Love, Haha, Yay, Wow, Sad og Angry.

Annonse
Today we’re launching a test of Reactions — a more expressive Like button. The Like button has been a part of Facebook for a long time. Billions of Likes are made every day, and Liking things is a simple way to express yourself.For many years though, people have asked us to add a “dislike” button. Not every moment is a good moment, and sometimes you just want a way to express empathy. These are important moments where you need the power to share more than ever, and a Like might not be the best way to express yourself.At a recent Townhall Q&A, I shared with our community that we’ve spent a lot of time thinking about the best way to give you better options for expressing yourself, while keeping the experience simple and respectful. Today we’re starting to test this.Reactions gives you new ways to express love, awe, humor and sadness. It’s not a dislike button, but it does give you the power to easily express sorrow and empathy — in addition to delight and warmth. You’ll be able to express these reactions by long pressing or hovering over the Like button. We’re starting to test Reactions in Ireland and Spain and will learn from this before we bring the experience to everyone. We hope you like this – or can better express how you’re feeling!

Posted by Mark Zuckerberg on 8. oktober 2015

Høyt forespurt knapp
– Folk har spurt etter en mislikerknapp i mange år. Trolig har hundrevis av personer spurt om dette. I dag er en spesiell dag fordi vi faktisk kan si at vi jobber med den, og vi er veldig nærme å lansere en testversjon, har Mark Zuckerberg tidligere uttalt, men den nye funksjonen blir kanskje ikke som folk forventet.

Ifølge Techcrunch har en sånn knapp vært den mest forespurte på Facebook de siste årene, og selv om Facebook har uttalt at de jobber med det, kan implementeringen bli på en helt annen måte enn vi trodde.

 

Kilder:
Gizmodo, Facebook

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse