Kjenner du deg igjen?

Annonse


Denne nordmannen tror en strømpe løser noe av det mest irriterende i verden

Turtleneck er en norsk Kickstarter som håper å sette en stopper for lydkabler som lager spagetti når du bare vil høre favorittlåta.

Et problem alle har
Derfor har de utviklet en strømpe som holder ledningene fra hverandre, og det på en ganske kul måte.

Som så mange andre prosjekter på denne størrelsen, og uten backing av større selskap, har fem nordmenn fra Oslo kommet sammen for å gjøre noe med problemet, og kanskje få en aldri så liten grundersuksess med på kjøpet.

Disse fem er: Tore Helland (CEO), Lene Bruvoll (designsjef), Håvard Tegelsrud (IT og nettbutikk-sjef), Lars Ivar Bjugstad (distribusjon) og Karstein Lien (markedsføringssjef).

Annonse
Ledninger til frustrasjon
Slik startet prosjektet for noen år tilbake:

«I 2013 var to av oss på vei ut døra fra en kafe. Vi snakket om hva vi skulle gjøre fremover. Vi var begge veldig gira på å starte noe eget. Vi hadde snakket om dette i de siste tre årene. Ideen kom da han ene tok ut hørepluggene av lomma for å ringe. Som vanlig var høretelefonene krøllet sammen i en ball.

Han andre utbrøt: «Hvorfor løser vi ikke dette problemet. Det er totalt unødvendig. Hvorfor bruker vi tid på å knyte opp høretelefoner? Hvorfor skal gleden ved å høre på musikk på bussen på vei til jobb bli stoppet av å krølle opp øreplugger halve turen?».

Er det rett og slett en liten strømpe som er løsningen? Det mener Turtleneck.
Er det rett og slett en liten strømpe som er løsningen? Det mener Turtleneck.

-Enkelt og ta av og på
Det er vel ingen av oss som ikke kjenner seg igjen i denne problemstillingen, men hvordan mener de at de har løst frustrasjonene? Lien forklarer:

«Vi brukte et halvt år på å prototype flere forskjellige løsninger. Vi undersøkte markedet, og fant ganske fort ut at det var ingen som tilbyr en løsning som er både er integrert på høretelefonen, slik at du slipper å drasse med deg ekstra tilbehør og slik at man slipper å kjøpe nye høretelefoner».

«Vår løsning ble en strømpe som man trekker over høretelefonene. Vi designet en vrengeløsning som gjorde det pent og enkelt å trekke strømpen opp og ned for bruk.»

Kickstarter-prosjektet startet opp på søndag som var. Levering er forventet i november i år i en rekke farger:

Du skal ikke være redd for å vise deg frem med disse fargene.
Du skal ikke være redd for å vise deg frem med disse fargene.

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse