Nå kan Windows-brukere sjekke ut Microsofts oppdaterte kontorpakke.
Nå kan Windows-brukere sjekke ut Microsofts oppdaterte kontorpakke.

Annonse


Nå kan du laste ned Office 2016

OS X-brukere har hatt den offisielle versjonen av Office 2016 siden midten av juli, og nå er den også tilgjengelig for Windows.

Fra Microsoft pressemelding:

«Bygget for samarbeid
Office 2016 forenkler samarbeid og gjør det enklere å oppnå resultater sammen med andre.

  • Samtidig redigering er nå tilgjengelig i Word, PowerPoint og OneNote, og sanntidsredigering i Word lar deg se andres endringer samtidig som de blir gjort.
  • Skype integrasjon lar deg sende direktemeldinger, dele skjerm, snakke- eller videochatte i dokumentene mens du er online.
  • Office 365 Grupper er nå en integrert del av Outlook 2016 klientappen, og er nå også tilgjengelig på mobil via appen Outlook Grupper. Programmet gjør at samhandlingen er enkel også mellom ulike enheter.

I tillegg kommer det snart nye Office 365-løsninger med programmer og tjenester for å gi bedre samhandling:

Annonse


  • Office 365 Planner vil gjøre det enklere for grupper å produsere planer, organisere og fordele oppgaver, sette tidsfrister og holde hverandre oppdatert med visuelle dashboard og epost-varsling. Planner blir tilgjengelig i preview for Office 365 First Release-kunder fra neste kvartal.
  • Nye oppdateringer for OneDrive for Business kommer senere denne måneden, og vil gi bedre synkronisering, mobilitet, IT-kontroll og utvikleropplevelser. Neste generasjons Sync-klient for Windows og Mac tilbyr bedre sluttbrukeropplevelser og økte filstørrelser og volumgrenser.
  • GigJam, som ble avduket tidligere i år, er fra i dag tilgjengelig som privat preview og vil være integrert i Office 365 i 2016. GigJam lar grupper utføre oppgaver og jobbe med forretningsprosesser på en helt ny måte, og forenkler arbeidet på tvers av enheter, applikasjoner og mellom medlemmer i teamet.

Fungerer for deg
Office 2016 har innebygd intelligens som hjelper deg å arbeide raskere og smartere.

  • Outlook 2016 kommer med den smarteste innboksen hittil er laget, med lynraske søk og automatisk fjerning av epost med lav prioritet. Alle i «til-feltet» har riktig tilgang til dokumenter med moderne, skybaserte vedlegg.
  • «Fortell meg» gjør det enkelt og raskt å finne den riktige Office-funksjonen eller kommandoen, og med «Smarte oppslag» kan du inkludere innsikt fra nettsøk rett inn i dokumentene dine.
  • Excel 2016 inkluderer nå integrert publisering til Power BI, og nye moderne diagrammer hjelper deg å få mest mulig ut av dine data.
  • «Sist brukte dokumenter»-listen gjør det mulig å gjenoppta arbeidet der du slapp, og dette fungerer sømløst mellom enheter, enten du jobber i Office Online, Office Mobile eller i Office 2016 for desktop.»

Office 2016 krever at du har Windows 7 eller nyere. Office 365-abonnenter kan laste ned Office 2016 nå.

 

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse