Facebook jobber med å gi tommelen ned.
Facebook jobber med å gi tommelen ned.

Annonse


Facebooks «misliker-knapp» blir kanskje ikke som du tror

Tidlig forrige uke avslørte Facebook-sjef, Mark Zuckerberg, at selskapet, etter høy forespørsel fra brukerne, jobber med en misliker-knapp.

Høyt forespurt
– Folk har spurt etter en liker ikke-knapp i mange år. Trolig har hundrevis av personer spurt om dette. I dag er en spesiell dag fordi vi faktisk kan si at vi jobber med den, og vi er veldig nærme å lansere en testversjon, forklarte Mark Zuckerberg forrige tirsdag.

Ifølge Techcrunch har en sånn knapp vært den mest forespurte på Facebook de siste årene, og selv om Facebook har uttalt at de jobber med det, kan implementeringen bli på en helt annen måte enn vi trodde.

Uttrykksikon
I stedet for en egen tommel-ned-knapp, spekulerer Techcrunch i at Facebook vil innføre den som et trist uttrykksikon.

Annonse
– Det kan gi folk en universell og forståelig måte å dele følelser på, foruten likerklikk, uten å rote til grensesnittet, skriver Techcrunch.

Facebook har allerede en måte å dele uttrykksikoner på i statusene, og dette kan være en måte å utvide dette til en tilbakemeldingsformat, spekulerer nettsiden.

Les også: Nå kommer Facebook-intranettet.

Patent
Facebook har faktisk tatt patent på en reaksjonsknapp for uttrykksikoner. Patentdokumentet viser en uttrykksikonvelger ved siden av liker- og kommenter-knappene på Facebook. Når man trykker på ikonet får man frem et bilde av avsenders ansikt og med det valgte uttrykksikonet under, og det er slik Techcrunch ser for seg at det vil fungere.

 

Kilde:
Techcrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse