PlayStation 3- og Xbox 360-versjonen av GTA Online vil snart ikke motta nytt innhold.
PlayStation 3- og Xbox 360-versjonen av GTA Online vil snart ikke motta nytt innhold.

Annonse


Spiller du GTA Online på Xbox 360 og PlayStation 3?

Det nærmer seg to år siden lanseringen av Grand Theft Auto V, og flerspillerdelen har konstant vært i utvikling med nytt gratisinnhold til samtlige spillere.

Begrensinger
Ifølge Rockstar selv skal de begynne å fase ut oppdateringer for de eldre systemene, Xbox 360 og PlayStation 3, grunnet tekniske begrensninger.

– Som vi har nevnt tidligere, har vi alltid visst at vi kommer til et punkt der vi når maksimal kapasitet når det gjelder det tekniske i den forrige generasjonen med konsoller, skriver Rockstar på sine hjemmesider.

Blant annet krever det nye innholdet mer minne og andre tillegg, og nå ser det ut som grensen er nådd for hva Xbox 360 og PS3 takler.

Annonse


Fases ut
– Vi har fortsatt å optimalisere spillet for å skvise ut så mye minne som vi kan ut av den forrige generasjonens maskinvare, men det vil være en risiko for stabiliteten til hele spillet hvis vi skal fortsette å legge til innhold, fortsetter Rockstar.

For øyeblikket planlegger Rockstar å lansere den neste, store innholdsoppdateringen for de fem systemene, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 og PC, men den forrige konsollgenerasjonen vil fases ut over tid.

Den store GTA Online-oppdateringen, Freemode, kommer denne uken og traileren ser du under.

Les også: Han hevder GTA V blir fotorealistisk med denne mod-en.

 

Kilde:
Rockstar

Annonse