Apple sliter rett før de skal starte forhåndssalget av iPhone 6s og 6s Plus som lanseres 25. september i USA. Det er uvisst når de nye modellene kommer til Norge.

Annonse


Apple med server-problemer før stor-lansering

Vi er i USA og venter på å forhåndsbestille en iPhone 6s Plus slik at vi kan levere en anmeldelse så fort som mulig.

Oppdatert, 09:21:

Det ser ut til at bestillingen vår er igjennom, men om vi får den inn til test 25. september kan vi ikke garantere enda. Oppdatert: bekreftet 25. september.

Oppdatert, 09:00:

Annonse
USAs største teleoperatør AT&T har halvveis ut i oktober som forsendelsestidspunkt for 6 Plus, men forbehold om at datoene kan endre seg.

Oppdatert, 08:26:

Apples side er oppe igjen, men tilgangen til nettbutikken er fortsatt lukket til foråndssalget starter 00:01.

Klarer vi å bestille?
Forhåpentligvis kommer apple.com tilbake snart, for klokka 00:01 skal etter planen forhåndssalget av de nye iPhone-modellene starte.

Det er en time til salget skal starte, og vi skulle gjerne som mange andre ha undersøkt om kontoinformasjonen er korrekt, men det er heller ikke mulig. De tekniske problemene dukket opp ikke så lenge etter at nettbutikken stengte dørene for rundt tre timer siden i typisk Apple-tradisjon i påvente av nye produkter.

Vi holder dere oppdatert underveis etterhvert som vi (forhåpentligvis) kommer oss gjennom bestillingsprossessen.

Apple TV
Dette har ingenting med iPhone å gjøre, men Apple viste også frem en ny Apple TV onsdag denne uken. Nå har en YouTuber, Andru Edwards, allerede skaffet en (den lanseres ikke før neste måned).

Her er den første pakke-opp-video-en:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse