Om få timer skal Apple lansere nye iPhoner, iPad-er og Apple TV.
Om få timer skal Apple lansere nye iPhoner, iPad-er og Apple TV.

Annonse


Nå vet vi mer om kveldens Apple-annonsering

I går skrev vi om iPad Pro som vil ha skjerm på hele 12,9 tommer og kan bli en tøff utfordrer til Surface-familien til Microsoft, selv om de kjører to vidt forskjellige operativsystemer.

iPad Pro og Hei, Siri
Nå har 9to5Mac publisert noen flere rykter fra troverdige kilder om hva vi kan forvente av kveldens lansering.

Les også: – Så mye kjappere blir trolig iPhone 6s.

Dette kan vi forvente:

Annonse


* iPad Pro vil ha en innstegsmodell på 32 GB, prisen vil ligge på 799 dollar (drøyt 6500 kroner), mens 64 GB og 128 GB-modellene vil koste henholdsvis 899 dollar (7400 kroner) og 999 dollar (drøyt 8200 kroner).


* Siri vil nå være alltid på, det vil si at du kun trenger å si «Hey, Siri» for å aktivere henne. Tilsvarende Cortana i Windows 10. Så spørs det hva kundene som er opptatt av personvern tenker om at iPhonen lytter til brukeren konstant.


* Apple TV vil kjøre et helt nytt iOS 9-basert operativsystem kalt «tvOS». En navnekonvensjon som passer bra med «watchOS» og «iOS». Brukergrensesnittet skal være liknende det i nåværende Apple TV-er, men inkluderer nye elementer fra iOS 9 og OS X El Capitan.


* I tillegg jobber Apple med kjente motemerker for å utvikle nye reimer til Apple Watch og andre funksjoner. Dette kan ifølge 9to5Mac bli annonsert under kveldens arrangement.

Les også: Du må bruke Microsoft Edge for å strømme Apples pressekonferanse.

Husk at du kan følge presentasjonen direkte klokken 19.00 på ITavisen.no

 

Kilde:
9to5Mac