Du kan glemme å se House of Cards via Netflix i frakoblet modus.
Du kan glemme å se House of Cards via Netflix i frakoblet modus.

Annonse


– Jo flere valg, jo mer forvirret blir brukeren

Forrige uke gjorde Amazon det mulig å laste ned videoer fra filmtjenesten og se dem frakoblet, noe ViaPlay har hatt en god stund nå.

Uaktuelt
Netflix, på sin side, nekter fortsatt å implementere denne støtten og i et intervju med Gizmodo forklarer produktsjefen Neil Hunt akkurat hvorfor.

– Det er ingen tvil om at dette gjør livet med Amazon Prime mer kompleks. Du er nødt til å huske på å laste ned ting, det kommer ikke til å skje umiddelbart. Du må ha riktig lagringsstørrelse på enheten din og du må administrere det, forteller Hunt i intervju.

Hunt sier også at han er usikker på om brukerne ønsker dette og om det er verdt å tilby dette nivået med kompleksitet.

Annonse
Ønsker ikke flere valg
Produktsjefen uttaler også at brukerne blir paralyserte og forvirrede hver gang de blir møtt med en nytt valg, ettersom noen personer ikke kan velge om det er noe de ønsker eller ikke.

– Hver gang du legger til et valg, reduserer du det antallet som ønsker å bruke dem, forklarer Hunt.

Han trekker frem en hendelse der de gjorde det mulig å rangere filmer og serier på Netflix med halve stjerner, noe ifølge ham reduserte antallet rangeringer med 11 prosent.

Hele Netflix på en fly-server
I stedet for å la brukerne laste ned videoer, ser Netflix på andre muligheter til at folk skal bruke tjenesten når de er på farten.

– For eksempel kan vi ha alt Netflix-innholdet i en «boks» og legge på serveren til et fly. Dette er for meg mer interessant, uttaler produktsjefen.

– Kan vi få Netflix til å fungere på fly, hoteller og tog? spør han.

Les også: Inntektene per norske Netflix-bruker er i verdenstoppen.

 

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse