Samsungs smartklokke S2 har fått skryt for et innovativt berøringshjul. Klaffer batteritid, app-utvalg og ytelse, samt iOS-støtte, kan dette bli en hit.

Annonse


Samsung bekrefter at denne kan få iPhone-støtte

Samsungs kommende smartklokke (den kommer i oktober) Gear S2 har et berøringshjul teknologinettsiden The Verge hevder er smartere enn Apple Watch sin digitale krone – har Samsung endelig en smartklokke-vinner i produkt-lineup-en?

Tizen, Android og iOS?
Isåfall har de nå mulighet til  å selge enda flere av dem enn om den kun var kompabtitel med Android, for under et intervju med britiske Digital Spy at Samsung bekreftet at de definitivt var positive til å åpne opp klokka for rivalens mobiler.

S2 har støtte for Android. Heller ikke det er en selvsagthet med Gear S2, fordi den kjører Samsungs eget operativsystem Tizen.

Apple Watch-app til Android
Tim Cook har tidligere uttalt at Apple ikke har noe prinsipielt imot å utvikle apper til Android, og vi vet det kommer flere av dem – kanskje en av dem blir en Apple Watch-app til Android?

Annonse


Vi tror sjansen er stor for at dette skjer om ikke alt for lenge for at Apple skal kunne sementere seg som den største smartklokke-produsenten.

Sonys smartarmbånd er akkurat lansert i ny versjon med støtte for iOS og Android.

Kilde:
Digital Spy