StreamHub gir blanke i advarslene fra bransjen, og strømmer sport helt gratis for brukerne sine etter at den forrige nettsiden tok kvelden etter påtrykk fra bransjen.

Annonse


Med denne nettsiden gir sportspiratene fingern til bransjen

Etter at den spanske populære pirat-strømme-tjenesten for sport, Wiziwig døde, etter press fra innholdsbransjen, er mange av de samme bakmennene tilbake med en ny tjeneste kalt streamhub.hk.

Den gamle gjengen er tilbake
Det er et dusin moderatorer som stod bak den gamle siden som har lansert oppfølgeren, og den er helt gratis akkurat som Wiziwig var.

«Vi er ikke her for å ri på kjendisstatusen til Wiziwig. De aller fleste Wiziwig-moderatorene er med på StreamHub. Moderatorene som gjorde spesialiserte oppgaver med Wiziwig gjør den samme jobben på den nye siden,» forklarer en av dem til TorrentFreak.

– Det er nett-sport folket vil ha
Men hva er den moralske pilaren disse folkene står på som strømmer opphavsrettsbeskyttet materiale som helt klart ikke er gratis å produsere, altså direkte TV?

Annonse


«Dette er en del av et større spørsmål: Hva er feil med den gjeldende sport-kringkastingsmodellen? De fleste moderatorene er enige i at det er nettet som skal være den offentlige kringkastingen for folket, og slik har det vært i de fleste land. Jeg kan ikke se for meg en verden fremover hvor dette ikke stemmer lenger.»

Mener reklame er nok
Den anonyme moderatoren fortsetter: «Kringkasterne kan ikke ta betalt for å sende TV eller radio. Det samme bør gjelde for nettet også. De får pengene sine gjennom reklame – den samme modellen bør gjelde for Internett også».

Nettsiden hevder også de skiller seg ut fra andre lignende tjenester fordi de ikke (i skrivende stund) har annonser og ingen interesse i å tjene penger på siden.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse