Mate S Premium har Force Touch-teknologi, men mobilen kommer kanskje aldri til Norge.

Annonse


Huaweis nyeste har «iPhone 6s Force Touch»

Huawei har på IFA 2015 avslørt Mate S, en mobil med Force Touch.

Force Touch før iPhone
Det er akkurat samme panel-teknologi som blir å finne i Apples kommende iPhone 6s som avsløres 9. september.

Vi er overrasket over at Acer referer til teknologien som Force Touch – har ikke Apple tatt patent på dette? Nei, det er visst Acer som har funnet opp teknologien (men merk at den kun blir tilgjengelig i utvalgte marked, kanskje grunnet en avtale med Apple?):

«Huaweis innovative Force Touch-teknologi, tilgjengelig i utvalgte marked, merker hvor hardt man trykker på skjermen. Det gjør det mulig for brukeren å utføre forskjellige ting, som for eksempel for å zoome inn på et bilde eller for å starte en app. Teknologien gjør det også mulig å bruke skjermen som en vekt. Dette er bare starten; Huawei ser frem til å tilby nye og unike Force Touch-apper.»

Annonse
Tynn er den også.
Tynn.
Lekkert design har den også.
Lekkert design har den også.

Spesifikasjoner
* 5,5″ – AMOLED FHD
* 3GB RAM
* 32 og 64GB-modeller (128GB med Force Touch kommer senere)
*Android 5.1.1 med Emui 3.1
* Kirin 935 CPU
* 2700mAh-batteri
* 13 og 8MP-kameraer
* Dual SIM

32GB-modellen koster 649 euro (6000 kroner). Den med 64GB er priset til 699 euro (6500 kroner). Hvor mye Force Touch-modellen koster ikke. Hauwei sier de kommer med mer informasjon om denne neste måned. Vi har spurt Huawei Norge om lanseringsplanene her hjemme.

 

Kilder:
Huawei
Huawei

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse