Huaweis nyeste har «iPhone 6s Force Touch»

Mate S Premium har Force Touch-teknologi, men mobilen kommer kanskje aldri til Norge.

Huawei har på IFA 2015 avslørt Mate S, en mobil med Force Touch.

Force Touch før iPhone
Det er akkurat samme panel-teknologi som blir å finne i Apples kommende iPhone 6s som avsløres 9. september.

Vi er overrasket over at Acer referer til teknologien som Force Touch – har ikke Apple tatt patent på dette? Nei, det er visst Acer som har funnet opp teknologien (men merk at den kun blir tilgjengelig i utvalgte marked, kanskje grunnet en avtale med Apple?):

Annonse

«Huaweis innovative Force Touch-teknologi, tilgjengelig i utvalgte marked, merker hvor hardt man trykker på skjermen. Det gjør det mulig for brukeren å utføre forskjellige ting, som for eksempel for å zoome inn på et bilde eller for å starte en app. Teknologien gjør det også mulig å bruke skjermen som en vekt. Dette er bare starten; Huawei ser frem til å tilby nye og unike Force Touch-apper.»

Tynn er den også.
Tynn.

Lekkert design har den også.
Lekkert design har den også.

Spesifikasjoner
* 5,5″ – AMOLED FHD
* 3GB RAM
* 32 og 64GB-modeller (128GB med Force Touch kommer senere)
*Android 5.1.1 med Emui 3.1
* Kirin 935 CPU
* 2700mAh-batteri
* 13 og 8MP-kameraer
* Dual SIM

32GB-modellen koster 649 euro (6000 kroner). Den med 64GB er priset til 699 euro (6500 kroner). Hvor mye Force Touch-modellen koster ikke. Hauwei sier de kommer med mer informasjon om denne neste måned. Vi har spurt Huawei Norge om lanseringsplanene her hjemme.

 

Kilder:
Huawei
Huawei

Annonse
Annonse