Build 10530 kommer ikke med altfor mange nyheter.
Build 10530 kommer ikke med altfor mange nyheter.

Annonse


Nå har Microsoft gjort det igjen

Med ny versjon til testerne forrige uke og denne uken, er det nå blitt sluppet to testversjoner siden Windows 10 offisielt lanserte i slutten av juli.

Oppdatert, 28.8, 09:40:

Google har nå sluppet en oppdatering som skal fikse krasjproblemene i Chrome 64-bit.

Dette er nytt
Det første du vil legge merke til, er at kontekstmenyen, høyreklikk for eksempel på skrivebordet, har fått et mer moderne utseende. Nå følger den temaet i Windows 10.

Annonse


I tillegg har Feedback-appen, der Insiderne gir Microsoft tilbakemelding i Windows 10, fått en delingsknapp, så du kan dele tilbakemeldinger på Facebook og Twitter.

Les også: Gladnyhet for alle som tester ferske Windows 10-versjoner.

Dette fungerer ikke
Det er egentlig de endringene Microsoft setter lys på, men det er rimelig sikkert at selskapet har introdusert flere feilrettinger og ytelsesforbedringer også i denne versjonen.

Med tanke på at dette er en testversjon inneholder kan den også oppleves å være ustabil. Dette er de kjente feilene i Windows 10532:

* Windows Hello-innlogging fungerer ikke på enkelte enheter. Bruk andre innloggingsmuligheter som pin-kode eller passord.
* Som i versjon 10525 vil 64-bits versjonen av Google Chrome krasje ved oppstart. Google er klar over problemet, og anbefaler kundene å bruke 32-bits versjonen.

 

Kilder:
Winbeta, Windows Central