Se alle KLiKK TV-episodene på YouTube. Fra venstre: Martin Sivertsen og Øyvind Idsø.

Annonse


Se herlig nerde-nostalgi

KLiKK TV var et nettvideoprogram laget av ivrige teknofile i redaksjonene til ITavisen.no, Dingz.no og DinSide Data i perioden 2007-2009. Det ble laget til sammen 47 episoder med reportasjer, tester, intervjuer og geeky flåsete studioprat.

Se KLiKK TV fra 2007 til 2009
Mange av dere har etterspurt et sted å se KLiKK etter at produksjonen ble lagt ned for 6 år siden – nå har du muligheten. Tidligere ITavisen-journalist Martin Sivertsen fant alle episodene, og lastet dem opp slik at du kan se dem når du måtte ønske.

Programledere var Øyvind Idsø og Martin Sivertsen. Faste bidragsytere inkluderte Thomas Marynowski, Bård Brøndalsæter Kenneth Larsen, Tore Neset, Pål Joakim Olsen, Øyvind Paulsen, Tore Neset, Brynjulf Blix, Vegar Jansen, Niklas Plikk, Trond Bie og Bjørn Eirik Loftås.

Episodene ble produsert, filmet og redigert av Per Ervland og Martin Sivertsen. Kjenningsmelodien er fra låta «Monster», av The Absent.

Annonse
Her har du hele spillelisten. God fornøyelse, og takk til alle engasjerte seere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse