Du kan laste ned Cortana til din Android-mobil allerede nå, men det blir nok vanskelig å slå Google Now som er tett integrert i Googles OS.

Annonse


Prøv Cortana til Android

Microsofts konkurrent til Apple Siri og Google Now heter Cortana, men grunnet svært laber interesse rundt Windows Phone/Mobile, ser selskapet seg nødt til å lansere kjernetjenestene sine på konkurrerende plattformer.

Prøv allerede nå
Av en eller annen grunn trakk Microsoft tilbake lenken igjen, men selvsagt har apkmirror.com nedlastingslenke til .apk-filen, slik at du kan installere manuelt (bare send filen som en epost til deg selv, og aktiver installasjon av sideload-apper).

Vi testet Cortana med en norsk Microsoft-konto, og alt ser ut til å fungere på vår Nexus 6. Merk dog at det kan tenkes du må sette Android-mobilen din til engelsk region og språk. En iOS-versjon er også på vei.

  • Last ned Cortana til Android (ikke-offisiell kilde).

Kilder:
Neowin
Windows.com