Forhåpentligvis vil mange av de store Android-produsentene la kunden selv velge om de vil bruke diskplass på Google-apper de kanskje ikke trenger. Apple: Nå er det deres tur.

Annonse


Snart slipper Android-mobilen din å bruke plass på Google-apper

Google roer ned kravene ovenfor Android-produsentene. Nå slipper de unna med færre apper forhåndsinstallert.

Du kan installere dem selv, om du vil
Google har hatt ganske strenge krav tidligere. Nå er det ikke lenger et krav å inkludere Google+, Google Play Games, Google Play Books og Google Newsstand.

Tidligere var det slik at om en produsent inkluderte Gmail-appen til Google, så var det et krav å inkludere Google+ og Google Newsstand også.

Les også: Nå skiller Google lag med Google+.

Annonse


Samsung først
Samsungs nyeste monster, Note 5 (en mobil som merkelig nok ikke lanseres i Norge), er først ut og leveres faktisk ikke med Google+. Det er ikke noen overraskelse at denne appen ryker først, da Google mer eller mindre har gitt opp prosjektet, i hvert fall i den grad at samfunnet skal konkurrere mot Facebook.

Apple bør vurdere å gjøre det samme siden de fortsatt selger mobiler med 16GB lagringsplass (og fordi de lager flere og flere egne apper)- det er ikke mye om man skal ha plass til favoritt-appene, litt musikk og noen bilder.

Kilde:
Androidcentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse