Gladnyhet for alle som tester ferske Windows 10-versjoner

De minste modellene blir nedprioritert.

Det er som kjent allerede lansert en ny testversjon til Windows Iniders etter at den endelige versjonen 10240 ble lansert 29. juli.

De gjør det lett å teste
Og det kommer til å være veldig enkelt å teste nye testversjoner av Windows 10.

Det er nemlig slik at om du allerede aktivert Windows 10-versjon 10240 så behøver du aldri mer taste inn en lisensnøkkel – ikke engang om du installerer Windows 10 fra bunnen av (fordi er nøkkelen koblet mot maskinvaren).

Annonse

Det er heller ikke noe problem å kjøre 10240 og den nye testversjonen på samme maskin (og velge versjon før PC-en starter opp).

Les også: Derfor er nye Windows 10 enda kjappere.

Ingen nye nøkler
Det vil med andre ord ikke sendes ut egne og nye nøkler for Windows 10-testversjoner, men du er altså nødt til å ha en aktivert Windows 10-versjon og være med i Windows Insider-programmet. Her melder du deg på.

Vi har testet den nye testversjonen noen dager allerede, og finner den like stabil som 10240, men vi gjør oppmerksomme på at mobil-hotspotting ikke fungerer. Det kan være et stort problem for mange, men det er nok ikke lenge til det kommer enda en rykende fersk testutgave. Vi gleder oss til å følge OS-et videre.

 
Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse