De minste modellene blir nedprioritert.

Annonse


Gladnyhet for alle som tester ferske Windows 10-versjoner

Det er som kjent allerede lansert en ny testversjon til Windows Iniders etter at den endelige versjonen 10240 ble lansert 29. juli.

De gjør det lett å teste
Og det kommer til å være veldig enkelt å teste nye testversjoner av Windows 10.

Det er nemlig slik at om du allerede aktivert Windows 10-versjon 10240 så behøver du aldri mer taste inn en lisensnøkkel – ikke engang om du installerer Windows 10 fra bunnen av (fordi er nøkkelen koblet mot maskinvaren).

Det er heller ikke noe problem å kjøre 10240 og den nye testversjonen på samme maskin (og velge versjon før PC-en starter opp).

Annonse


Les også: Derfor er nye Windows 10 enda kjappere.

Ingen nye nøkler
Det vil med andre ord ikke sendes ut egne og nye nøkler for Windows 10-testversjoner, men du er altså nødt til å ha en aktivert Windows 10-versjon og være med i Windows Insider-programmet. Her melder du deg på.

Vi har testet den nye testversjonen noen dager allerede, og finner den like stabil som 10240, men vi gjør oppmerksomme på at mobil-hotspotting ikke fungerer. Det kan være et stort problem for mange, men det er nok ikke lenge til det kommer enda en rykende fersk testutgave. Vi gleder oss til å følge OS-et videre.

 
Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse