Annonse


– Jeg trodde ikke det var mulig at Chrome kunne være så kjapp på Mac

I juli uttalte Google at de jobber med å gjøre Chrome mye raskere for OS X, og hvis vi skal stole på nye tester, har de definitivt gjort jobben sin.

Les også: Her er Chrome-utgivelsen som redder batteriet.

Imponert!
Owen Williams i The Next Web, har testet Chrome 46 på Mac-en sin den siste uken, og han kan nesten ikke tror hvor rask den er.

– Jeg trodde først at det ikke kunne være mulig, men etter å brukt Chrome 46 en uke er jeg fullstendig imponert, skriver Williams.

Annonse


Google har jobbet med å forbedre grafikkytelsen i Chrome for OS X de siste månedene, samtidig som de har fokusert på massive minnelekkasjer i nettleseren.

– Minneforbruket ser ut til å være halvert, trege faner er nå mye kvikkere og batteritiden virker ikke lenger å være skamdårlig, forteller Williams.

Like rask som første versjon
I tillegg skal også ytelsen i Javascript være en kraftig forbedret, og Williams forteller at Chrome ikke har vært så rask og responsiv siden den først lanserte.

Chrome Canary kan lastes ned for alle som ønsker å prøve Chrome 46, men som The Next Web skriver, kan det være noe ustabil for øyeblikket.

 

Kilde:
The Next Web

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse