9. september skal Apple vise frem nye iPhone-modeller. Trolig oppgraderes iPad mini og kanskje iPad Air også, mens iPad Pro må vi nok vente noen måneder lenger på skal vi tro de siste rapportene fra Asia.

Annonse


– iPad Pro lanseres med stylus i høst

Apple har trolig funnet ut at de trenger et nettbrett for proffene. Microsofts arbeidshybrid Surface som selger godt og har blitt godt tatt imot, kan ha bevist at det virkelig er et marked for dette.

Produksjonen starter trolig neste måned
Det er den pålitelige analytikeren Ming Chi-Kuo som melder at iPad Pro-produksjonen starter mellom september og oktober.

Det nye proff-nettbrettet har en skjermstørrelse på 12,9 tommer, og skal lanseres med en Force Touch-stylus.

– Force Touch i stylusen
Chi-Kuo tror stylusen kommer til å fungere med fremtidige iPad Pro-modeller, og at stylusen blir et viktig arbeidsverktøy. Ikke bare fordi den er mer nøyaktig enn en finger, men fordi det trolig blir vanskelig for Apple å produsere nok Force Touch-paneler på 12,9″. En stylus med Force Touch kan være redningen.

Annonse


Nye iPad ventes å få et panel med 2732 x 2048-oppløsning og blir kanskje pakket inn i det samme aluminiums-materialet (7000-serien) som Apple Watch Sport har. Det forventes også at brettet utstyres med stereo-høyttalere.

Kilde:
9to5mac