Annonse


Når 215 358 966 spillere er drept, stenger dette spillet

Dette førstepersons flerspillerspillet er satt i en postapokalyptisk verden i år 3000, og spillerne kjemper for et mystisk objekt kalt «Light artifact».

Drapsbegresning

The Flock er et asymmetrisk thrillerspill med 3-5 spillere. Spilleren styrer en av monstrene som er en del av The Flock.

Det er kanskje ikke noe spesielt med det, men det som er interessant er at utvikleren har satt en begrensning i spillet: etter et visst antall drap, er det over og ut.

Eller rettere sagt: når spillerne har drept hverandre drøyt 215 millioner ganger, er det ikke lenger mulig å kjøpe spillet, og de som allerede har kjøpt spillet går inn i den siste fasen av spillet.

Annonse


Utfordring med spillhistorien
The Verge skriver at bakgrunnen for dette unike valget var utfordringen med å fortelle en historie i flerspillerspill, spesielt å designe avslutningen.

– Det var da vi prøvde å komme opp med en løsning for et flerspillspills antiklimatiske avslutning av vi fant en idé som virket. Det var da ideen med en viss befolkning kom til live, forteller Jeroen Van Hasselt, sjef i spillstudioet Vogelsap, i en FAQ på nettsiden.

The Flock lanseres 21. august til PC.

 

Kilde:
The Verge, Vogelsap

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse