Ikke kjøp dette abonnementet til Playstation

Sony melder i en epost til sine norske Playstation Plus-kunder at prisen nå økes.

Tre måneders-abonnement blir dyrere
Vi så nyheten om at prisøkning i utenlandsk presse for noen dager siden. Nå har altså turen kommet til Norge.

«Prisen på PlayStation Plus-abonnementet ditt kommer snart til å øke i takt med markedsutviklingen. Fra 1. september 2015 kommer prisen for et tremåneders abonnement til å øke fra NOK119 til NOK159. Prisen på månedlige og årlige abonnementer forblir uendret.»

Annonse

Sony minner også om at:

«Hvis PlayStation Plus-abonnementet ditt fornyes automatisk, trenger du ikke gjøre noe. Du begynner ikke å betale den nye prisen umiddelbart 1. september 2015, men fra den første fornyelsesdatoen etter 1. september 2015.»

Annonse
Annonse