Annonse


Windows RT blir oppdatert

Som Microsoft annonserte tilbake i januar tidligere år, blir ikke Windows RT oppdatert til Windows 10.

Liten oppdatering
Derimot blir det omdiskuterte operativsystemet oppdatert til Windows 8.1 Update 3, ifølge Microsoft. På Windows 10s ofte stile spørsmål-side, står det følgende om Windows RT:

– Hvis du kjører Windows RT, blir ikke enheten din oppgradert til Windows 10. Vi kommer til å ha en oppdatering tilgjengelig i september 2015 som vil forbedre Start-menyen og låseskjermen. Sjekk Windows Update på Windows RT-enheten for å sørge for at den er klar til å laste ned oppdateringen når den er tilgjengelig.

– Poengløst
Hvilke forbedringer som vil bli gjort til startmenyen og låseskjermen, er ennå ikke annonsert, men det er klart at Microsoft ikke har store planer om å støtte plattformen i fremtiden.

Annonse
Det er kanskje ikke så rart, ettersom produksjonen av Surface 2, det siste nettbrettet med Windows RT, stoppet opp i januar.

Operativsystemet, som kan sies å være Microsofts versjon av iOS og Android, har vært omdiskutert siden dag én. Mest fordi det ikke kan kjøre vanlig x86-programvare, men også det at Microsoft har vært dårlig på forklare hva Windows RT egentlig er.

Lenovo prøvde seg med Lenovo Yoga 11, men gav opp produksjonen i juli 2013, og uttalte senere at det var «poengløst med Windows RT».

 

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse