– Vi har flere brukere enn Windows Phone og Blackberry til sammen

Ordene kommer fra Cyanogens egen Adnan Begovic under lørdagens Seattle Code Rush. Det viser en massiv økning i antall brukere den siste tiden, for i tilbake i mars skrev vi at CyanogenMod hadde ti millioner brukere.

Vokser
Selskapet har store ambisjoner for CyanogenMod, og har mottatt over 600 millioner fra aktører som Twitter, Telefónica og Rupert Murdock.

I tillegg har de inngått et strategisk samarbeid med Microsoft som innebærer at flere av Microsofts tjenester, deriblant Skype, OneDrive og Office, kommer ferdig installert i Cyanogen OS – selskapets kommersielle mobil-OS.

Annonse

Mens de for en måneds tid siden viste frem en egen nettleser.

Er det større?
Neowin har forsket litt på tallene, og er ikke helt enig i at CyanogenMod er støtte enn Windows Phone og Blackberry.

– Microsoft har allerede solgt 42,5 millioner Lumia-enheter. Hvis man lenger til tallet med Windows Phone 8-enheter solgt før Lumia ble solgt, i tillegg til Windows Phone 7 og Blackberrys aktive brukere, er det heller tvilsom at CyanogenMod har flere brukere, konstaterer Neowins Muhammad Jarir Kanji.

 

Kilder:
Cyanogen, Neowin

Annonse
Annonse