Annonse


De har testet iPhone 6s – slik er den feteste funksjonen

Kilder som har testet iPhone 6s har plapret til 9to5mac.

Stor-lekkasje
Det er en god stund siden det var tvil om at Force Touch kommer til iOS og de nye iPhone-modellene.

Denne gang er lekkasjen komplett på den måten at noen som faktisk har testet de nye iPhone-modellene har avslørt hvordan Force Touch gjør iPhone-opplevelsen bedre.

Ifølge kilden er det interne kodenavnet Orb. Poenget med panel-teknologien er å skjule ekstra-menyer, og istedet kunne hente opp ekstra-menyer eller funksjoner ved å presse litt hardere på skjermen enn normalt. Snarveier, altså.

Annonse


Dette blir mulig med Force Touch
* Start navigasjon i kart-appen ved å trykke litt hardere på adressen du vil til.
* I musikk-appen kan man trykke ekstra hardt på en låt for ekstravalg som å legge sangen til en spilleliste.
* Trykk litt hardere på telefon-appen, og velg hvilken snarvei den skal ha – f.eks. til telefonsvareren. Dette kommer til å fungere i nyhets-appen også: gå direkte til favoritter eller til nyheter som er skreddersydd for deg.
* Trykk på en lenke i Safari for å hente frem forhåndsvisning av nettsiden. Fungerer også ved å trykke på kontakter i kontaktlisten for å hente opp kontaktkortet eller kartet.

9. september
iPhone 6s og iPhone 6s Plus ventes 9. september. Det kommer kanskje en ny Apple TV og nye iPads samtidig.

Ifølge samme kilder som har avslørt Force Touch, skal visstnok 4K-video-opptak ha vært i kortene for 6s tidligere i år, men det er ikke bekreftet per dags dato om denne funksjonen blir en del av produktet. Uansett får 6s 2GB RAM, kjappere LTE og mer effektive brikker for lavere batteribruk.

Det avslører også at det kommer større 12,9 tommer store iPads (kommer kanskje samtidig med iOS 9.1) med Force Touch, og at sistnevnte teknologi blir åpnet for utviklere slik at de kan integrere teknologien i appene sine.
 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse