Annonse


Reddits mest beryktede rasistsamfunn stengt

Det har vært hektisk rundt Reddit den siste tiden, moderatorer har sperret siden, flere ansatte har sagt opp og i midten av juli valgte Ellen Pao å gå av som toppsjef.

Verre for alle andre
Business Insider melder nå at Huffman har avgjort at rasistsamfunnet «CoonTown» har blitt utestengt fra Reddit. Noe som er en omgjørelse fra den tidligere avgjørelsen da han bestemte at de kun skulle gå i karantene.

– I tillegg til å utdele karantener, velger vi også å utestenge en del samfunn som kun er til for å irritere andre redditors, noe som hindrer oss i å forbedre Reddit, og gjør Reddit verre for alle andre, skriver Huffman i et innlegg.

Også andre utestengt
Ifølge toppsjefen var ikke det rasistiske innholdet årsaken til at subredditen ble utestengt, men det faktum av siden eksistens gjorde det verre for selskapet å ansette nye folk.

Annonse


– Vi utestengte dem ikke for at de var rasistiske. De ble utestengt på bakgrunn av all tiden vi har brukt på å håndtere dem. Hvis vi ønsker å forbedre Reddit, trenger vi flere folk, men eksistensen til CT og populariteten har gjort det vanskeligere å rekruttere, avslutter Huffman.

Enda flere subreddits ble også utestengt, mange tilsvarende CoonTwon, men også subreddits kjent for «animated CP», altså barnepornografi, ble stengt.

 

Kilde:

Business Insider, Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse