Annonse


Game of Thrones-stjerne fjernes fra Destiny

De siste årene er Peter Dinklage definitivt mest kjent som den kloke Tyrion Lannister i fantasyserien Game of Thrones, men han har også en rolle i Bungies storspill Destiny. Eller rettere sagt: hadde.

Ringrev overtar
I forbindelse med utgivelsen av utgivelsen The Taken King, er Peter Dinklage erstattet som stemmeskuespiller for Ghost med Nolan North. som i spillverdenen er mest kjent for sin rolle som Nathan Drake i Uncharted-serien.

– Vi ønsket å gi Nolan Norths versjon av Ghost når du våkner opp ved starten av reisen på nivå én, og han vil følge deg helt til nivå 40, uttaler produsenten av Taken King, Luke Smith, under et intervju med Game Informer.

Ikke overraskende
Men ikke nok med at Dinklage ikke er en del av Taken King-utgivelsen, han er helt fjernet fra spillet. Noe som vil si at de tidligere replikkene hans er spilt inn på nytt av North.

Annonse


Nå er det ikke til å stikke under en stol at Dinklages prestasjoner som stemmeskuespiller i Destiny var alt annet enn bra. Mens han i Game of Thrones regnes som en av de dyktigste skuespillerne, virker han helt umotivert og uinspirert i sin rolle som Ghost i Destiny.

 

Kilde:
GameInformer