Annonse


– Fjern kopibeskyttet materiale

Bransjeforeningen for plateindustrien i USA, Recording Industry Association of America (RIAA), er igjen på krigsstien mot BitTorrent. I et nytt brev til Bittorent ber de selskapet om å blokkere innhold.

Millioner av brudd
I brevet, som er adressert til Eric Klinker, øverste sjef i Bittorent, Inc., skriver RIAA at de er meget bekymret over at programvare utviklet av BitTorent, blir brukt til å krenke deres medlemmers innhold.

– Programvare utviklet, markedsført og distribuert av BitTorrent stod for 75 prosent av de over 1,6 millionene torrentbaserte krenkelser av våre medlemmers verk i USA, skriver RIAA i brevet.

Videre skriver de at uTorrent og BitTorrent er brukt av millioner, og at antallet brudd på opphavesrettighetene til RIAAs medlemmer overstiger det totale antall varsler foreningen har sendt ut til dags dato.

Annonse


Ifølge RIAA har Matt Mason i BitTorrent uttalt at «piratkopieringen skjer utenfor økosystemet til BitTorrent» og «hvis du bruke BitTorrent for piratkopiering, så bruker du det feil».

Virus og skadevare
RIAA skriver også at det har vært mye skriverier om virus og skadevare tilknyttet BitTorrent og deres produkter den siste tiden, og uttaler følgende:

– Det er godt kjent at piratkopiering og skadevare/virus ofte går hånd i hånd.

Bransjeforeningen har også lagt ved en liste over artister og sanger som har blitt krenket og ifølge dem vil fortsette å bli krenket.

Les hele brevet på TorrenFreak

 

Kilde:

TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse