Nye Batman-spillet er blant titlene som selges hos Gamesload

Annonse


Nå skal Batman. Arkham Knight fikses på PC

Lanseringen av det siste Batman-spillet i trilogien til Rocksteady, har ikke gått som planlagt på PC. Kort tid etter lansering ble det klart at det var komplett PC-krise for spillet, og dagen etter ble salget av PC-versjonen stoppet.

Nummer to

Nå har utgiveren Warner Bros. annonsert den andre oppdateringen, i en hel serie (?), som skal prøve å løse problemene til PC-versjonen.

Den midlertidige oppdateringen, som selskapet kaller det, vil fikse noen av problemene i spillet, men dessverre ikke alle.

Annonse


Visste om problemet

Nyheten kommer kun dager etter at innholdet i en e-post sendt fra Warner Bros. til australske EB Games avslørte at spillet ikke vil bli oppdatert før på høsten.

– Den siste informasjonen fra Warner sier at oppdateringene ikke vil være tilgjengelige før våren. På grunn av dette har vi tatt det vanskelige valget med å tilbakekalle alle PC-versjonene fra butikker, stod det i e-posten. (Den australske våren er fra september til november.)

Rykter hevder at Warner Bros. visste om feilene i PC-versjonen lenge før lansering, men at de mottok kun en brøkdel av testerne som stod for kvalitetssikringen.

Kilder;

Eurogamer, Steam

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse