Annonse


Apple Watch-skjermene knuses, de også

Ifølge Apple valgte de å ha sapphire-skjermer i Apple Watch fordi sapphire «er den nest hardeste, transparente substansen etter diamant». Nå kan det se ut som at skjermen knuses like lett som iPhone.

Falt i servanten

Det fikk Zac Hall, skribent i 9to5mac, erfare da han var på ferie og kona klarte å miste hennes Apple Watch Steel Edition mens hun sto på badet. Klokken landet med skjermen ned og overflaten av benkeplaten var tydeligvis hard nok til at det korte fallet, som ikke var på mer enn 20-30 centimeter, knuste skjermen.

Funker fortsatt

Annonse
Hall skriver at klokken fortsatt fungerer, men at å bruke Force Touch på den fleksible skjermen, kan forkorte levetiden betraktelig.

I tillegg bemerker han at konas Apple Watch ikke lenger er egnet for en svømmetur eller noen form for kontakt med vann.

Dyr reparasjon

Selv om klokken var dekket av AppleCare+, viste det seg å bli dyrt å få en erstatningsklokke. Ettersom konas klokke hadde fått et lag med gullfarge for å gjøre den mer lik gullversjonen, ble ikke skaden dekket av den utvidede garantien.

Uansett om spraylakkeringen ikke var relatert til den knuste skjermen, fikk de Valget om å kjøpe en erstatningsklokke selv til 500 dollar.

Se bilder av den uheldige klokken og les mer om Halls historie i lenken under.

Kilde:

9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse