Annonse


Så bra fungerer Apple Watch i vann

Selv om selskapet er forsiktig i sin kategorisering av hvor vannavvisende Apple Watch egentlig er, ved å merke den som IPX7, sier Apple at det er greit å bruke klokken i regn, men de anbefaler ikke å svømme med den.

Utvikler har testet ut

Vi skrev tidligere om hvordan Apple Watch fungerer i svømmebasseng, men nå har iOS-utvikleren Craig Hockenberry foretatt en mer omfattende test om hvordan klokken faktisk fungerer under vann. Har du klokken, anbefaler vi å lese gjennom hele rapporten hans.

Utvikleren bruker klokken mens han svømmer både i basseng og i sjøen uten noen merkbar skade. Andre rapporter har hevdet at klokken fungerer i vann, men Hockenberry går dypere og ser på hvor godt klokken fungerer mens man er i vann, hvordan den kan bli brukt under svømming og hvor presis datasporingen er under vannbaserte aktiviteter.

Annonse
Men også hvordan du holder Apple Watch vedlike etter å ha bruke den i saltvann og klorvann.

Kan ikke bruke skjermen

Kanskje ikke noe overraskende fungerer ikke den kapasitive skjermen under vann, det gjør heller ikke Force Touch. Dette kan muligens være et problem hvis man bruker treningsappen, ettersom man ikke får tilgang under vann.

I tillegg kan det hende at vannet aktiverer et sveip på skjermen, og kan endre visning i treningsappen uten at du ønsker det.

Har du brukt Apple Watch til bading, dykking eller under vann generelt? Del din erfaringer i kommentarfeltet under.

Kilder:

Macrumours, Furbo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse