Annonse


Nok en sentral Reddit-ansatt går av

Reddit – populært kalt Internettets forside – har vært ute i hardt vær de siste ukene. 

Les også: Krever at Reddit-sjefen må gå

Les også: Derfor er store deler av Reddit stengt

Likte ikke den nye retningen
Først fikk en sentral person i selskapet sparken, og store deler av Reddit gikk i svart. Deretter valgte Reddit-sjefen, Ellen Pao, å forlate selskapet etter en massiv underskriftskampanje for å få henne fjernet. 

Annonse


Nå forsvinner nok en kvinne fra Reddit. 

Bethanye Blount var en såkalt chief engineer i Reddit, og begynte i jobben for knappe to måneder siden. Nå slutter hun i jobben allerede, melde Re/Code. 

Hun hevder i et intervju at hennes avgang ikke er direkte knyttet til Paos avgjørelse, men påpeker at hun har mistet tilliten til selskapet og den nye retningen de tar. 

– De kommer til å få utfordringer
Blounts oppsigelse er nok et tegn på at det er uro innad i Reddit, noe flere moderatorer har ytret tidligere. Selskapet sliter også med å finne ut hvordan de skal tjene penger på nettstedet. 

– Jeg tror at det kommer til å bli en del humper på veien for Reddit. På veien har det blitt gitt store løfter til hele Reddit-samfunnet, til alt fra kommentarer og moderatorer, og de kommer til å møte på noen vanskelige utfordringer for å holde disse lovnadene. 

Benekter kjønnsdiskriminering
Re/Code spurte Steve Huffman, grunnleggeren av Reddit, og Paos erstatter, om selskapet har problemer med kjønnsdiskriminering. 

– Nei, Bethanyes avgang hadde ingenting å gjøre med kjønn, og jeg så frem til å jobbe med henne. Selskapet vokser og vi har muligheten til å forbedre oss på mange områder, inkludert antall kvinner i lederstillinger.

 

Kilde:
Re/Code