Annonse


Moneypenny kan være Facebooks Cortana

Etter å ha utvidet fokuset sitt til meldinger, pengeoverføringer og mulighet for apper i Messenger, ser Facebook nå på muligheten til å lansere en egen virtuell assistent. Ifølge rykter jobber selskapet med å utvikle en Messenger-basert Cortana- og Siri-utfordrer kalt Moneypenny.

Ekte personer

Det finnes ikke mange detaljer rundt Moneypenny, men det sies at hun skal skille seg ut fra nåværende assistenter på enkelte områder. I stedet for å sende spørsmål til en datamaskin, skal Moneypenny ha «ekte folk» som svarer på spørsmål, hva enn som menes med det.

Så langt er stemmeassistenten kun beregnet på spørsmål/svar og handel, men vil muligens utvides for å dekke flere områder.

Annonse
Og det er egentlig alt vi vet om Moneypenny. Ingen lanseringsdato er offentligjort, men Facebook skal ha kommet langt i utviklingen, så det muligheter for at vi får vite mer om assistenten i nærmeste fremtid.

Kilder:

Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse