Annonse


Se hvordan Windows Hello funker

Microsoft har jobbet mye med å gjøre Windows 10 så sikkert som mulig for både forbrukere og bedriftskunder.

Si hallo til Hello

En av de nye funksjonene selskapet har annonsert, er Windows Hello, som gjør lar brukerne logge inn på PC-en sikkert og sømløst. Windows Hello støtter tre typer biometri, som inkluderer fingeravtrykk, iris og ansiktsgjenkjenning.

Med et Intel RealSense 3D-kamera, har gjengen på WinSuperSite laget en video som demonstrerer Windows Hello i Windows 10. Etter at Microsoft slapp Windows 10 SDK versjon 10158 for et par uker siden, kan nå tredepartsmaskinvare bruke ansiktsgjenkjenningen i Windows 10.

Annonse


Vi må si oss svært imponerte over hvor raskt det går an å logge inn på den måten.

Ta en titt på videoen under for å se hvordan det hele fungerer, fra oppsett til utføring.

Kilder:

Winbeta, WinSuperSite

Annonse