Annonse


Nå endrer Microsoft dette

Microsoft jobber på spreng med å få Windows 10 Mobile ferdig til lansering i løpet av høsten, har allerede endret på ting og lagt til nye. En ny funksjon endrer hvordan telefonen responderer hvis noen har tastet PIN-koden, ikke SIM-kortkoden, feil flere ganger.

Ikke deaktivert

Tidligere når Windows Phone-brukere tastet koden feil fire ganger, ble telefonen deaktivert en periode før brukeren fikk prøve å taste inn riktig kode på nytt. I Windows 10 blir ikke telefonen deaktivert, brukeren blir derimot nødt til å taste inn en «utfordrende kode» for å kunne prøve på nytt.

Den utfordrende koden er «A1B2C3», og brukeren kan altså ikke prøve å taste inn PIN-koden på nytt før de har angitt den koden. Hvis brukeren taster inn koden, men deretter taster inn feil PIN igjen, vil telefonen låse seg og kreve en omstart før man får prøve igjen.

Annonse
iOS låser

Mens Microsoft velger å gå bort fra måten der telefonen blir låst etter å ha tastet feil PIN, holder Apple seg til den metoden i iOS. Android-brukere gis muligheten til å skrive inn e-postadressen og passordet for å låse opp en telefon hvis bruker har glemt/tastet feil PIN.

Kilde:

Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse