Annonse


Er «Staingate» et faktum?

Ifølge rapporter 9to5mac har fått tilgang til, foreligger det et potensielt massesøksmål mot Apple, etter at det antireflekterende belegget flasser av på Macbook Pro Retina-modeller. Dette resulterer i at skjermen ser ut til å ha fått flere flekker spredd utover.

Gjelder 2013-modeller

En gruppe som kaller seg Staingate uttaler at de har en database med nærmere 3000 personer (2963 når dette skrives) som er rammet av problemet. Mer enn 1800 av dem har blitt med i en tilhørende Facebook-gruppe, samtidig er det blitt opprettet et opprop mot problemet.

Advokatene Whitfield Bryson & Myson ser ut til å ta på seg oppgaven om et mulig massesøksmål mot Apple.

Annonse
Nektet reparasjon

Det ser heldigvis ikke ut til at det er et omfattende problem, men enkelte brukere hevder at Apple nekter å tilby sørvis selv om PC-en fortsatt er under garanti, ved å omtale det som et «kosmetisk problem». 

Andre brukere hevder derimot at de har blitt tilbudt reparasjon selv om PC-en er utenfor garantien.

Er du blitt ramme av «Staingate»?

Kilder:
9to5mac
Staingate

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse