Annonse


Microsoft vil lansere færre telefoner

I kjølvannet etter gårsdagens nyhet om at Microsoft skal kutte 8000 jobber i løpet av det kommende året, der de fleste sies å være fra mobildivisjonen, kommer ryktene om selskapets videre planer på mobilmarkedet.

For lite telefoner

I en uttalelse fra Satya Nadella, kom det frem at Microsoft vil fokusere rimelige telefoner, bedriftstelefoner og flaggskiptelefoner, og ifølge Bloomberg ønsker Microsoft å lansere to modeller per år innen de markedssegmentene.

De siste åtte månedene har selskapet lansert syv telefoner, hvor alle har vært rimeligere enheter. Selskapet har høstet kritikk fra flere hold etter å ha lansert så mange telefoner i det lavere markedet, i tillegg har det vært liten skille i modellene.

Annonse


Trapper ned

Kilden Bloomberg siterer, nevner også at Microsoft har planer om å gå ut av markeder hvor Windows Phone-enheter gjør det spesielt dårlig, men hvilke markeder nevnes ikke. I tillegg ønsker Microsoft å kutte samarbeid med operatører som ikke fungerer som de ønsker.

Kilder:

Neowin, Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse