Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus klarer ikke å produsere nok enheter, og har derfor laget et invitasjonssytem som også fungerer som et ledd i marekdsføringen. Det spørs likevel om ikke blir nødt til å skynde seg, for Oppos Find 7 får svært gode kritikker den også. Kanskje dropper de invitasjonssystemet når oppfølgeren kommer. (Ill.: OnePlus)

OnePlus 2 blir mye dyrere

Skyldes heftigere spesifikasjoner.

Noe av det beste med den første OnePlus-modellen, var at den var svært rimelig. Den kostet 299 dollar og mellom 2000 og 3000 kroner å importere til Norge, men oppfølgeren kommer til å få et relativt høyt prishopp.

Mobilmonster

I en uttalelse tidligere i uken bekreftet OnePlus-sjefen, Pete Lau, at OnePlus 2 ikke vil koste mer enn 450 dollar, noe som tilsvarer omtrent 3600 kroner før eventuelle momspåslag og andre godbiter.

– Vi har sett prisestimater for OnePlus 2 som prissetter den til rundt 500 dollar, men vi har gitt våre kunder et løfte. Helt ærlig har det aldri handlet om prisen. Vi lager bare den beste smarttelefonen vi kan, uttalte Lau.

Den høye kostnadsøkningen skylder i all hovedsak spesifikasjonene til OnePlus 2, som sakte, men sikkert har blitt avslørt de siste månedene. Selskapet har allerede bekreftet at telefonen vil ha USB Type-C, en fingeravtrykksleser og den heftige Snapdragon 810 prosessoren.

Kilde:

OnePlus, Techno Buffalo

Stikkord: oneplus, OnePlus 2