Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Phil Spencer under årets E3-messe. (Ill.: Casey Rodgers/Invision for Microsoft/AP Images)

– Vi er nødt til å gjøre det bedre i Europa

Xbox-sjefen innrømmer at de gjør det dårlig.

I et intervju med spillmagasinet EDGE, uttaler Phil Spencer at de har mye å jobbe når det kommer til Xbox One i Europa. Tross en over godkjent E3-messe av selskapet, med annonseringer av nye spill og funksjoner, er de nødt til å bedre salgstallene i vår verdensdel.

– Vi er nødt til å gjøre det bedre i Europa. Når jeg ser globalt, er Europa et område vi virkelig ønsker å ha fokus på, uttalte Spencer i intervjuet med EDGE.

Han ser frem til Gamescom i august, der de igjen får sjansen til å vise frem flere spill. Der er også Europa i fokuset. Xbox-sjefen har uttalt at titler, som blant annet Scalebound, Crackdown og Quantum Break, blir vist frem på messen.

Sony dominerer

PlayStation har alltid stått sterkt i Europa, og PlayStation 4 bare bekrefter det enda mer. Sony kan slå seg på brystet med opptil 70 prosent markedsandel i enkelte land i Europa.

– Sony gjør en kjempegod jobb i de markedene, og de har en lang historie – lenge før vi drev med dette, og de har fortjent suksessen de har hatt i de regionene. Jeg følger med på hva de gjør ettersom de gjør mye bra, og jeg ønsker å sørge for at vi er smarte om å lykkes.

Heldigvis for Microsoft, er det ikke japanske tilstander overalt.

Kilde:

Winbeta

Stikkord: Phil Spencer, playstation, sony, xbox one