Annonse


Enda flere iPhone 6s-avsløringer

Denne ukens mange iPhone 6s-avsløringer kommer fra 9to5mac, og kan derfor merkes som svært troverdige.

Mange avsløringer
Det startet 30. juni når de lakk bilder av den nye og forsterkede rammen, etterfulgt av avsløringen at 6s får en mye kjappere LTE-brikke og litt mer batteri.

Senest i dag kunne vi melde at nye iPhone som trolig kommer i september også får et oppgradert kamera som kan filme 4K-video, og 2GB RAM:

«iPhone 6s og 6 Plus får angivelig et kamera på 12 megapiksler. Den skal kunne gjøre videoopptak i 4K-oppløsning. 

Annonse


Når det gjelder slow motion-funksjonen skal den tilby opptak i 240 fps.»

Hovedkort-lekkasje
Samtlige lekkasjer kommer altså fra samme Apple-blogg, men de er ikke ferdige.

For etter å ha sett på LTE-brikken har de fått tak i en prototype av det lille hovedkortet som blir å finne i de to modellene (4,7″ og 5,5″).

16GB-modellen forsvinner kanskje ikke
Bildene avslører at de oppgraderte modellene får oppdatert NFC-maskinvare og at 16GB-modellen kanskje ikke forsvinner.

Igjen: Dette er snakk om prototype-maskinvare, så vi garanterer ikke at 16GB-modellen består, men det er altså mer sannsynlig nå enn før denne avsløringen.

Det er dessuten større sjans for at 16GB-modellen forblir nå som Apple Music er lansert: Da er det ikke lenger noe behov å lagre musikk på lokal-minnet.

Mye bedre batteri i 6s?
«Apple ser også ut til å aggressivt redusere antallet brikker de bruker. En seksjon av hovedkortet som tidligere hadde over ti komponenter, har nå kun tre», melder 9to5mac.

At Apple fortsatt klarer å kytte deler er en god ting da det gir mer plass til batteriet (som vi tidligere har snakket om), og det faktum at alle slike kuttoperasjoner kan øke batterilevetiden da færre konkurrenter drar mindre strøm.

Design
Mobilene beholder dagens design, men 6s kan bli 0,13 mm tykkere enn forgjengeren.

Visstnok er den nye 4,7″-modellen også 0,16 mm høyere og 0,13 mm bredere. En av årsakene til at mobilene blir bittelitt tykkere, men som du neppe legger merke til, er implementeringen av Force Touch.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse