Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vil Windows 10 knele innholdsleverandørene? (Ill.: Microsoft)

Sprettoppvinduer i Windows 10

Skal gi tips og tips til insiderbrukerne.

Mens vi nærmer oss offisiell lansering av Windows 10, det er kun 27 dager til, legger Microsoft siste finpuss på det kommende operativsystemet. Samtidig vil testere begynne å se sprettoppvinduer rundt omkring i OS-et.

Ifølge Windows-sjef, Joe Belfiore, er sprettoppvinduene designet for å gi brukerne informasjon om nye funksjoner og skal vise hvordan diverse deler av Windows 10 fungerer. Se på det som en dynamisk brukerveiledning som diskret tvinger brukerne til å oppdage nye funksjoner i operativsystemet.

Joe Belfiore annonserer sprettoppvinduer i Windows 10. (Ill.: Skjermdump/Twitter)

Tipsene er også i betautgave

Uheldigvis for testere, er ikke sprettoppvindufunksjonen fullt implementert ennå, så det er mulig å motta varsler for samme funksjon flere ganger og allerede har sjekket ut. Uansett er det greit å ignorere dem, og ha i bakhodet at dette skal fungere ordentlig i kommende testversjoner. Forhåpentligvis også i den ferdige versjonen av Windows 10.

I tillegg mottar også brukere av Windows 7 og 8, som har «Get Windows 10»-appen installert, varsler som skal øke forventningene til det kommende operativsystemet.

Kilde:

Neowin, Twitter

Stikkord: windows 10