Annonse


Sprettoppvinduer i Windows 10

Mens vi nærmer oss offisiell lansering av Windows 10, det er kun 27 dager til, legger Microsoft siste finpuss på det kommende operativsystemet. Samtidig vil testere begynne å se sprettoppvinduer rundt omkring i OS-et.

Ifølge Windows-sjef, Joe Belfiore, er sprettoppvinduene designet for å gi brukerne informasjon om nye funksjoner og skal vise hvordan diverse deler av Windows 10 fungerer. Se på det som en dynamisk brukerveiledning som diskret tvinger brukerne til å oppdage nye funksjoner i operativsystemet.

Joe Belfiore annonserer sprettoppvinduer i Windows 10. (Ill.: Skjermdump/Twitter)

Tipsene er også i betautgave

Uheldigvis for testere, er ikke sprettoppvindufunksjonen fullt implementert ennå, så det er mulig å motta varsler for samme funksjon flere ganger og allerede har sjekket ut. Uansett er det greit å ignorere dem, og ha i bakhodet at dette skal fungere ordentlig i kommende testversjoner. Forhåpentligvis også i den ferdige versjonen av Windows 10.

Annonse


I tillegg mottar også brukere av Windows 7 og 8, som har «Get Windows 10»-appen installert, varsler som skal øke forventningene til det kommende operativsystemet.

Kilde:

Neowin, Twitter

Annonse