Annonse


– Jeg vet de jobber med The Last of Us 2

Det var under et panel på Metrocon 2015-messen at Nolan North, den kjente stemmeskuespilleren fra både Uncharted-serien og The Last of Us, muligens avslørte at Naughty Dog jobber med The Last of Us 2. På spørsmål fra en i salen om han hadde flere kommende prosjekter, svarte han følgende:

– Ikke ennå, men jeg vet de jobber med The Last of Us 2.

Det gir godt med vann på ryktemølla, ettersom vi ikke har hørt noe konkret om den potensielle oppfølgeren på en god stund.

–  Vet ingenting

Annonse


I fjor uttalte den kreative regissøren i Naugthy Dog, Neil Druckmann, at det var en 50-50-sjanse for at The Last of Us 2 skulle bli laget. Mens stemmen bak hovedrollen, Troy Baker, uttaler at han ikke har hørt noe om en oppfølger til spillet.

– Jeg vet ingenting. Jeg vet ikke om vi skal lage et til eller ikke. Hvis vi gjør det, stoler jeg på at Neil Druckmann, Bruce Straley, spillregissør, og alle i Naughty Dog vil fortelle en historie som trengs å fortelles, uttalte Baker under et panel på Indy PopCon forrige helg.

Hvis det skal lages en oppfølger, har Baker uttalt at han er interessert i å reise tilbake til årene etter The Last of Us-prologen.

– Når man går fra prologen til rulleteksten og så hopper til 20 år senere, ser man en helt annerledes mann, uttalte Baker.

Kilde:

Eurogamer

Annonse