Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Tech-nettstedet TENAA har lastet opp en video av det som skal være den kommende A8-telefonen. På bildet sier godt hvor tynn den blir. (Ill.: Steve Hemmerstoffer / Skjermdump / YouTube )

Dette er Samsungs tynneste telefon noensinne

A8 avslørt i YouTube-klipp.

Galaxy S6 og S6 Edge er Samsungs flaggskip nå, men selskapet har også andre modeller på lager, og en spesielt interessant telefon som ikke har kommet enda, er A8. 

A-serien er tynnere og lettere enn selskapets flaggskip. A8 er intet unntak. 

5,9 mm
Vi har ikke visst så mye om denne telefonen, men takket være en video som har blitt lastet opp på YouTube får vi servert masse snacks. 

I hands on-klippet får vi først og fremst se hvordan telefonen blir seende ut. A8 skal være bare 5,9 mm tykk. Til sammenligning er iPhone 6 6,9 mm. Vekten skal være på 142g. 

På innsiden: 
Den får trolig en Super AMOLED 5,7″-skjerm med full HD (1920x1080p), og er identisk mer skjermen som finnes i Galaxy Note 3. 

En Qualcomm Snapdragon 615-prosessor skal drive beistet, sammen med 2 GB RAM. 

Telefonen får i tillegg et kamera på 16 MP, støtte for microSD-kort og et batteri på 3,050 mAh. 

Videobildene er ikke bekreftet fra øverste hold, så vi må jo selvfølgelig ta dette med en klype salt (som med alle andre rykter), men det er nok likevel forholdsvis trygt å si at dette er ekte vare. 

Høstlansering? 
Lanseringsdato er ikke kjent, men det spekuleres i at den kan komme i september, samtidig som Galaxy Note 5 lanseres. En lansering rundt juletider nevnes også av flere, men vi holder en knapp på høstmåneden. 

Pris og tilgjengelighet vites ikke. 

Kilde:
BGR

Stikkord: Samsung A8