Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Skal Samsung levere flashminnet til kommende iPhone-modeller? Det hevder i hvert fall Korean Times. (Ill.: Apple)

Får kommende iPhone mer lagringsplass?

Apple hevdes å være i samtaler med Samsung.

Korean Times rapporterte i går at Apple forhandler med Samsung for å få dem til å levere flashminnet i nestegenerasjons iPhone. I nåværende modeller blir flashminnet levert av Toshiba, SK hynix og SanDisk. Korean Times hevder også at Apple planlegger å øke lagringsplassen i kommende iPhone.

 Skroter 16 GB-varianten

Apple tilbyr iPhone 6 og iPhone 6 Plus i varianter på 16 GB, 64 GB og 128 GB. Ifølge Korean Times ønsker ikke Apple å øke ytterligere fra 128 GB-modellen, men vil heller øke lagringsplassen på de rimeligere variantene. Mest sannsynlig er det 16 GB-versjonen som vrakes til fordel for en 32 GB-versjon.

Samsung overtar?

I samme rapport hevder avisen at Apple er i samtaler med Samsung om en mulig avtale om levering av flashminne. Det hevdes at Samsung er i ferd med å teste produktene sine med tanke på holdbarhet og stabilitet. Hovedårsaken til at Samsung mistet sin tidligere avtale med Apple, ifølge rapportene, var på grunn av pris.

Ifølge 9to5mac bør disse ryktene tas med en stor klype salg, da de stiller spørsmålstegn ved den tidligere nøyaktigheten til den sør-koreanske publikasjonen.

Kilde:

9to5mac, Korean Times

Stikkord: Apple, iphone, samsung