Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iOS 8.4 ble lansert 30. juni, men i etterkant har mange slitt med ustabile enheter. I verste fall må du gjennomføre en ren installasjon. (Ill.: Apple)

Nå vet vi nøyaktig når du kan laste ned iOS 8.4

Tirsdag klokka 17:00 – her er prisene.

iOS 8.4 lanseres på samme dag Apple Music og Beats 1-radiokanalen starter.

Oppdatert, 20:46:

Apples Eddy Cue avslører at det kommer en ny iOS 9-beta med Apple Music-støtte.

Oppdatert:

De av dere med Sonos-system kan glede dere over at Apple Music-støtte er underveis (de jobber iherdig med lanseringen), men at støtten dessverre ikke er med fra 30. juni. Kilde: The Verge.

Les også: Lydkvaliteten på Apple Music avslørt.

Tirsdag 17:00
Mer nøyaktig klokka 08:00 amerikansk tid tirsdag neste uke (radiokanalen starter opp en time senere).

Nordmenn vil derfor kunne laste ned iOS 8.4 til iPhone, iPad og iPod Touch 5 klokka 17:00 førstkommende tirsdag – alle enheter som kan kjøre åttern, kan installere 8.4.

Det er ikke bekreftet, men med stor sannsynlighet vil Apple Music koste 99 kroner måneden for et enkelt-abbonement, mens et familie-abonnement (seks personer) er priset til 149 kroner måneden.

Lanseres internasjonalt samme dag
Norge er ikke spesifikt nevnt som en av landene som får, men det ser ut til at lanseringen er mer eller mindre verdensomspennende (og derfor årsaken til at det har tatt tid for Apple å kunne lansere grunnet lisenskrangling) med noen få unntak.

Samtidig avslører Apples tjeneste-sjef Eddy Cue at Apple Music-biblioteket får et tak på 25 000 låter, men at denne maksgrensen senere økes til 100 000.

Kilde:
9to5mac
Fistfulayen

Stikkord: Apple, ios